Har du under Coronakrisen længtes efter at gøre noget godt for dig selv? Og har du også savnet at være en del af et fællesskab med andre ligesindede? Hvis ja, så fortvivl ikke længere. Nu får du nemlig muligheden for at gøre noget godt for dig selv, i fællesskab med andre. 

 

Vi ved jo nemlig begge, at inden du får set dig om, er sommeren forbi og efteråret banker på døren. Personligt elsker jeg efterår, da det er her, vi vender opmærksomheden indad og hvor vi skaber plads til at integrere nye ting og forbereder os på vinteren.

 

Jeg inviterer dig derfor til en weekend med plads og tid til dig selv. En weekend hvor du vil opleve et skønt mix af yoga, meditation, fordybelse, nærvær, sang og meget mere sammen med en lille eksklusiv gruppe på det skønneste sted, Seeds of Life i Dronningmølle. 

 

Retreatet er både for begyndere og øvede, som har/eller ikke har kendskab til Jivamukti Yoga. Du vil i løbet af weekenden blive introduceret til Jivamukti Yoga, og vi vil have god tid til at dykke ned i filosofien og selve metoden. Dette kan også være godt for dig, der før har praktiseret Jivamukti Yoga og som gerne vil have genopfrisket nogle ting, eller bare generelt er vild med metoden:-) Jivamukti Yoga en dynamisk yogaform med legende og udfordrende stillinger, hvor du vil få sved på panden. Timerne krydres med yogafilosofi, meditation og musikken danner en smuk ramme om din praksis. Der vil udover Jivamukti også være mere blid yoga, afspænding samt satsang om aftenen, hvor vi synger forskellige sange og mantras. Programmet er tilrettelagt med god tid til gå-ture i den smukke natur, et dyp i vildmarksbadet samt hygge foran den knitrende pejs. 

 

Betaling

**PRIS 3 DAGE, 2 NÆTTER**

Prisen dækker kost, logi og undervisning (transport ikke inkluderet) 

 

EARLYBIRD (INDEN 1. AUGUST 2020)

 • Alm. deltager: 3000 kr. (SPAR 500,-)

 • Studerende/ledig: 2700 kr. (SPAR 500,-)

FULD PRIS (EFTER 1. AUGUST 2020)

 • Alm. deltager: 3500 kr. 

 • Studerende/ledig: 3200 kr.

 

 • Beløbet kan betales i 2 rater. (Oplys om dette ved tilmelding).

 • Beløbet er ikke-refunderbart, men hvis man bliver forhindret i at deltage, er man velkommen til at sælge sin plads til en anden. 

 • Deltagelse foregår på eget ansvar og i forbindelse med Covid-19, bedes du give besked straks, hvis du føler symptomer op til retreatet. Jeg følger desuden myndighedernes anbefalinger tæt.

 • Skulle du have nogen fysiske/mentale begrænsninger eller mad-allergener, bedes du også oplyse om dette på mail. 

Praktisk

 • Maden laves af lækre økologiske råvarer og er vegansk. Der vil også blive serveret juice, smoothies og raw snacks.

 • Indkvartering sker i små hyggelige hytter med 2-mands værelser (der er enkeltsenge i alle rum)

 • Der er 1 enkeltmandsværelse, tillægspris: 500 kr. (Oplys om dette ønskes ved tilmelding).

 • Hvis du kender en anden, der skal med, så skriv i mailen, I ønsker værelse sammen.

 • Pakkeliste og program sendes ud på mail senere. 

 • Hvis nogen ikke-dansktalende yogier deltager, foregår undervisningen på engelsk. 

 • Transport: Du kan enten tage tog til Dronningmølle station eller arrangere samkørsel med de andre deltagere. 

 

Tilmelding

Sker ved at sende en mail til inhaleexhaledk@gmail.com og når din tilmelding bekræftes, får du tilsendt bankoplysninger eller du kan betale via Mobilepay.

OBS: Der er kun plads til 13 deltagere, så skynd dig allerede nu at sikre dig din plads

Link til Facebook event: https://www.facebook.com/events/274805023788689/

 

Om Seeds of Life

“Seeds of Life er beliggende i Dronningemølle, 500 meter fra havet og omgivet af masser af skøn natur. Her kan man være sig selv.

Seeds of Life er oprindeligt et af de gamle sommerhuse på en stor naturgrund, som igennem tiden er blevet bygget om til et øko retreat med masser af plads, store terrasser, annekser og bålpladser som omkranser hovedhuset og det nybyggede tempel, som rummer op til 13 personer til yoga, ceremonier og andre lignende aktiviteter. Seeds of Life er luksus for sjælen og prøver ikke at være et moderne kursuscenter. Det er et autentisk helle, hvor stilheden, langsomheden og sjælen kan folde sig ud, og man kan give slip og nyde at være sig selv i et nærende fællesskab.” http://seedsoflife.dk

 

Adresse: 

Poppel Alle 25

Dronningmølle,

3120 Frederiksborg

 

Om din underviser, Rikke

Jeg blev i 2017 certificeret Jivamukti Yogalærer (300 t.) i Indien og har siden undervist yoga mange steder i København samt til private og firmaer. Jeg har afholdt flere workshops og retreats og synes, det er noget helt særligt hver gang at være afsted med en lille gruppe mennesker. Jeg er tidligere rytmisk gymnast og har desuden en professionel baggrund som lærer. Pt. er jeg selvstændig yogalærer og skal til september i gang med at læse en kandidat i ‘Læring og forandringsprocesser’ på Aalborg Universitet i Sydhavnen.

 

“På dette retreat vil jeg gerne tilbage til ‘det simple’ og have tid til at nørde lidt mere end man normalt kan på en almindelig yogatime. Jeg har derfor sammensat et helt unikt program med det bedste fra yogaens verden, og jeg glæder mig til at holde space for dig og de andre deltagere. Min intention med retreatet er at skabe et trygt og præstationsfrit rum, hvor du kan komme og være lige præcis som du er. Dette retreat skal nemlig være et helle fra hverdagen og et sted, du kan slippe tøjlerne lidt, måske lære noget nyt og ellers bare lade batterierne op midt i den smukke natur. Jeg glæder mig til at have dig med”.

Copyright: All rights reserved by Rikke Knudsen 

Inhale - Exhale - 2020