Nytårsevent ”Let(s) Go”

 

 

Kom med til et brag af et nytårsevent, hvor vi siger farvel til det forgangne år og sammen bevæger os ind i det nye. 

 

Temaet for dagen er ’Let(s) Go’, hvor fokus vil være at give slip på det, der ikke længere tjener os og reflektere over, hvad vi gerne vil have mere af i det kommende år. Eventet vil både indeholde en fysisk samt meditativ praksis, hvor der vil være tid til refleksion og til at sætte intentioner for 2023. 

 

Program for dagen

  • Yogapraksis: Vi bevæger kroppen gennem solhilsener og kraftfulde stillinger, hvor du får sved på panden, til de mere blide og afspændende stræk, alt sammen til en særlig nytårs-playliste.

 

  • Yogalab: Vi laver partnerarbejde, relateret til temaet ’Let(s) Go’ - At turde slippe kontrollen, stole på sig selv, hinanden og give plads til det nye, der kommer. 

 

  • Meditation og refleksion: Gennem meditation og selvrefleksion vender vi opmærksomheden indad, slipper det, der ikke længere tjener os og sætter intentioner for det nye år.

 

Dagen afsluttes med shavasanamassage og et hop i Svendborgssund for dem der har lyst.

 

Hvor/hvornår

Fredag 30/12 2022 kl. 10.00-12.30

Studio Flow: Bagergade 16, 5700 Svendborg (Indgang via porten fra Pjentemøllestræde 1B)

Pris og tilmelding

Pris: 250 kr. 

Tilmelding: Send en mail til inhaleexhaledk@gmail.com for at høre om der er plads, så sender jeg betalingsoplysninger. 

Studerende, ledige og pensionister får 15% rabat.  

 

Del gerne eventet med andre: https://fb.me/e/5NH3MbAUs

Hvem kan deltage?

Alle over 15 år kan deltage, uanset niveau. Skulle du have skader eller er du gravid, deltager du på eget ansvar, men oplys mig gerne om dette inden workshoppens start.

Medbring

Stramtsiddende yogatøj, trøje til meditation, dagbog/notesbog + kuglepen, vandflaske og evt. badetøj + håndklæde til vinterbadning. 

Der vil blive serveret snacks og te. 
 

Om din underviser

Rikke Knudsen er en erfaren yogalærer, der til dagligt underviser Jivamukti Yoga hver tirsdag aften 19-20.30 i Studio Flow. Hun er både uddannet i Hatha/Vinyasa Yoga og Jivamukti Yoga, og har mere end 400 timers yogauddannelse bag sig. Rikke er uddannet musiklærer og bruger sit harmonium til at spille og chante med. Desuden bruger hun mange hands-on-assists, så du vil blive guidet trygt og godt ind i stillingerne, hvad enten du er ny eller erfaren yogi. 

Læs mere om Rikke her:

https://www.inhaleexhale.dk/info

Jeg afholder løbende workshops og retreats rundt omkring i Danmark. Hold øje her på siden eller på mine sociale medier, hvor jeg nok skal melde ud, når der kommer et event.

 

Du er også velkommen til at sende mig en mail, hvis du er interesseret i at arrangere en workshop eller et retreat med mig. Uanset, hører jeg meget gerne fra dig.