top of page

Jeg tilbyder firmayoga til virksomheder på Sydfyn

Firmayoga er blevet meget populært at tilbyde sine medarbejdere, fordi det kan:

  • Skabe større trivsel blandt medarbejderne

  • Sikre en højere produktivitet

  • Skabe tryghed og tillid blandt medarbejderne

  • Sikre bedre arbejdsstillinger, så man undgår arbejdsskader

Som underviser kommer jeg ud til arbejdspladsen, og sammen skræddersyr vi den bedste løsning for jer. Mange virksomheder har eksempelvis en personaleforening, hvor man kan søge om tilskud til yoga, eller man kan lave en anden form for betalingsordning. 

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud:

Quan, Hjerteforeningen

"Vi har været yderst tilfredse med undervisningen, som har givet en god start på arbejdsdagen. Undervisningen giver en ro og energi, som vi kan bruge resten af arbejdsdagen. Rikke er dygtig til at formidle og er meget opmærksom på vores forskelligheder. Hun sikrer derfor, at undervisningen er på et niveau, hvor alle kan være med” 

Maria, PA Consulting

"Vi har haft fornøjelsen af to forløb med Rikke, hvor vi har været en blanding af nybegyndere og lidt mere erfarne. Der manglede et alternativ til løbeklubben og det var desuden en god måde at mødes på for os konsulenter som ikke lige er på kontoret hver dag"

Laura, selvstændig konsulent

"Jeg bookede Rikke til en team-dag, hvor vi lavede yoga og kom hinanden ved. Det var en dejlig måde at blive rystet sammen på, og Rikke var god til at skabe et trygt rum, hvor vi både kunne være seriøse og grine med og af hinanden. Jeg kan varmt anbefale Rikkes undervisning"

bottom of page