Ugentligt yogahold i Svendborg

Tirsdag kl. 19-20.30 

Du tilmelder dig 7 yogaklasser fra 8/11-22 til 20/12-22.

Hvor

Studio Flow

Bagergade 16, 5700 Svendborg 

(Indgang fra porten ved Pjentemøllestræde 1B)

Pris og tilmelding

7 x yogaklasser: 910 kr.

Drop-in: 150 kr. pr. gang

Prøvetime: 75 kr. 

Der kan betales via Mobilepay eller bankoverførsel. Hvis du er forhindret i at deltage en af gangene, bedes du give besked på mail: inhaleexhaledk@gmail.com. Du er velkommen til at sende en anden i stedet for dig. Hvordan I ordner betalingen, er op til jer.

Spred gerne ordet på Facebook.

Om undervisningen

Jivamukti Yoga er en holistisk og dynamisk yogametode med rødder i Hatha-,Vinyasa- og Ashtanga yoga, hvor åndedrættet guides. På timen vil du blive udfordret både fysisk og mentalt, samtidig med at vi leger og nørder med svære yogastillinger i et trygt og præstationsfrit rum. Timen krydres desuden med musik, yogafilosofi, hands-on-assists, chanting af mantras, meditation og shavasana-massage til sidst.

Du kan læse mere om Jivamukti Yoga her.

Holdet kan både være en introduktion til yoga, hvis du er ny eller knap så erfaren, eller det kan være et godt supplement til din egen yogapraksis. Til hver undervisningsgang er der et fokus/tema, hvor der både vil være genkendelige sekvenser, og samtidig vil vi komme rundt om noget nyt. Jeg giver altid alternativer til stillinger, hvis du skulle have skader eller fysiske begrænsninger.

 

Jeg glæder mig til at se nye som gamle ansigter på yogamåtten. 

Kærligst Rikke