top of page

Jivamukti Yoga is a path to enlightenment
through compassion
for all beings.

 

Sharon Gannon and David Life

  

Jivamukti Yoga er en international yogametode, skabt i 1984 af Sharon Gannon og David Life i det kunstneriske undergrundsmiljø i New York City.

Jiva betyder sjæl og mukti betyder frigjort på sanskrit. Ordet betyder altså direkte oversat 'frigjort sjæl'.

Jivamukti er en dynamisk og holistisk yogametode, der inkluderer elementer fra både Hatha, Ashtanga og Vinyasa yoga, og hvor åndedrættet guides. 

I løbet af en time vil du blive guidet sikkert gennem de forskellige yogastillinger, lære forskellige vejrtrækningsteknikker (pranayama), yogafilosofi og stifte bekendtskab med Bhakti yoga, som Jivamukti har sine rødder i. Bhakti betyder hengivelse på sanskrit. I Bhakti yoga anvender man ofte mantras som enten reciteres eller chantes. Du vil derfor også prøve at chante forskellige mantras til lyden af mit harmonium. 

I Jivamukti Yoga har vi et 'Focus of the Month', skrevet af en af vores senior- eller advanced yogalærere fra hele verdenen. Dette vil underbygge et bestemt tema for undervisningen, og give lidt ekstra krydderi til timen. 

I mine timer bruger jeg 'hands-on-assists', så du vil blive hjulpet til at komme dybere ind i stillingerne på en sikker måde. Hvis du har nogen skader eller er gravid, finder vi også et alternativ til dig. 

Læs mere om Jivamukti Yoga her.

Jeg er meget taknemmelig for mine lærere, Sharon & David

for at kunne viderebringe deres visdom til mine elever. 

Lokah Samastha Sukhino Bhavantu

May all beings everywhere be happy and free and may the thoughts, words and actions of my own life contribute in some way to that happiness and to that freedom for all.

bottom of page